Zelfgebakken is zo veel lekkerder :-)
zeg ook 's wat
ik word hier heel hebberig van
Goedzo :-)
Reactie van: zeekomkommer
zijn ze al afgekoeld?
Koud zijn ze, en wit en hard en broos en ze zitten helemaal goed in die doosjes.
(en jij, alweer op de been?)
Reactie van: zeekomkommer
hard en broos,
mmm, ja, zo voel ik me ook wel een beetje.
Aaaaaw. Ook hebbuh. Kleine zeekomkommerdingusjes in een doosje.
Ze zijn heel erg leuk!
Wat een heerlijk gebak!
Wat is het recept?
Ik vind ze heel, heel mooi!!!
ja maar zeekomkommert, nu je ons zo warm maakt voor je baksels, hoe kunnen wij die dan ooit live bewonderen? nou ja, ik bedoel, wie A zegt moet ook B zeggen. niet alleen de hebzucht opwekken, maar ook bevredigen. dus. dus?
@ hansb
Daar wordt aan gewerkt. Binnenkort te zien in Haarlem.
Maar eerst nog even flink doorkleien.
Reactie van: zeekomkommer
Wat leuk!
Kom de volgende leg.. ehm bak.. ook op deze site?
SCHAT-TIG!!Die doosjes maken het ook helemaal af! Hebbie nou al dat oventje waar je op aast??
staan ze al in de winkel?
hepsucht! gelukkig zijn ze al uitverkocht :-))
Wat een boel vragen zeg. Ik denk dat ik toch een stukje moet schrijven.
@ postkuip
Uitverkocht?
Reactie van: zeekomkommer
Wauw, wat mooi! Ik heb wel de neiging om er receptjes bij te gaan verzinnen. Van pinda-ijs of van gevulde courgette. vraag maar niet waarom, maar ik associeer mooie dingen vaak met lekker eten ;-)
@ carin
Ik heb dat juist andersom. Ik zie in eten mooie objecten :-)
Reactie van: zeekomkommer
@zeekomkommer: zeg niet dat het niet zo is, ik verzin een excuus om niet te willen hebben hebben hebben ... :-)))
Uit ervaring kan ik zeggen dat die broze en toch ook harde witte dingen het in elk huishouden goed doen! Men fleurt er van op. Of, om het in het fonetisch Zweeds te zeggen: “Jo ken inte lette blieje byoendra, de waje gong jo seer po den”! Ofwel in ordi Hollands: Ik kan niet laten ze te bewonderen, iedere keer als ik er langs kom. ( Cursus Lyngaphon Zweeds van mijn ouders in 1972.- Van toen we nog in Zweden zouden gaan wonen.)
Commenting is not available in this weblog entry.