Untitled Document

maartinhoud
   
20.03.05   19.03.05  
Alles onder controle Theemuts

Na veel wikken en wegen heb ik toch maar eens een hartslagmeter aangeschaft. Nou ja, gekregen voor mijn verjaardag. Lijkt me zo leuk om precies te weten wat je hartslag is onder diverse omstandigheden.Maar wat een studie! Een boekwerkje van 80 pagina’tjes met uitleg werkwijze en instructies. Nooit heb ik enige interesse gehad voor dat technische geleuter, maar ja nu moet ik wel en na veel getob en zweet (niet van het rennen hoor) begin ik het te snappen. Heerlijk al die tabelletjes, totalen en andere poespas.

(Je kan er zelfs mee zwemmen….gniffel, gniffel)

Nou je het zegt! Dat is precies wat in veel van het prachtige handwerk aan de hand was. Die dingen die op het textielfestival te zien waren. Ze waren zo heel erg 'alles onder controle'.Gelukkig was er hier en daar ook een bewijs dat dat niet perse aan het materiaal ligt of aan het onderwerp. Want in de toch wat lastige categorie theemuts vond ik een hele frisse!
"En toen was de krokodil jarig" van Lotte Martens was een lekker vrij ding . Het hele idee van theewarmhouden is eigenlijk volkomen ondergeschikt gemaakt aan die bewoonde tennisbal.Een sprookje met visjes in de vijver en een schildpad en een kip. Fijn, met kleine grappige dingen. Ik hou van dingen met plezier. Het is trouwens ook het moeilijkst volgens mij. Dingen maken waar je het plezier aan af ziet.
Untitled Document

maart